Szolgáltatásaink

Jól képzett, saját szakembergárdával, megbízható alvállalkozó körrel dolgozunk.

Generál kivitelezés

A generálkivitelezés keretében erős szakmai elhivatottsággal törekszünk környezetünk minőségének megőrzésére, megújítására és a XXI. század modern épületgépészete által támasztott elvárások magas színvonalú megvalósítására, illetve az egyedi és speciális mérnöki kihívásokat jelentő projektek professzionális lebonyolítására.

A sikeres kivitelezést a sokéves szakmai tapasztalat és kollégáink folyamatos továbbképzése garantálja. Szükség esetén helyszínbejárás alkalmával felmérjük megbízóink igényeit, segítünk a maximális megelégedettséghez szükséges anyagok és technológiák kiválasztásában.

A szolgáltatásaink keretében a tevékenységi körünk kiterjed az épületgépészeti, erős- és gyengeáramú kivitelezésekre egyaránt.

Épületgépészet

A több mint 20 éves szakmai tapasztalatunknak illetve a képzett szakembereinknek köszönhetően precíz tervezéssel, megbízható kivitelezéssel határidőre teljesítjük vállalt projektjeinket.

Tevékenységünk részét képezi víz-, gáz, fűtés-, hűtés-, légtechnikai rendszerek tervezése és teljes körű kivitelezése. Kiemelt jelentőségű számunkra a jövőbe mutató és környezettudatos megoldások alkalmazása (pl: hőszivattyú, napkollektoros rendszerek kiépítése).

Erősáram

Alapvető feladataink közé tartozik erősáramú hálózatok teljes körű kivitelezése, felújítása és javítása illetve az erősáramú villamos hálózatok és berendezések villanyszerelése.

A projektek során a munka irányítását a sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező villamosmérnök kollégánk és magasan képzett projektvezetőink szaktudására alapozva korszerű gépparkkal végezzük munkánkat. Épületvillamossági kivitelezéseink alkalmával minősített alvállalkozók bevonásával dolgozunk.

Gyengeáram

Az eltelt évek alatt széleskörű tapasztalatokat szereztünk, így a jelen és a jövő igényeinek megfelelve tevékenységi körünkben megtalálható az erősáramú kivitelezés mellett az épületek elektromos működéséhez szükséges alapvető és kényelmi rendszerek szerelése, installálása.

Ez a tevékenységünk magában foglalja a strukturált hálózatok, biztonságtechnikai rendszerek (tűzjelző, riasztó, kamera, beléptető, kaputelefon) tervezését és kialakítását.

Tanusítványaink

Partnereink